Jeffrey Klijbroek naar FC Lisse

FC Lisse heeft na Jordi Tiktak voor komend seizoen wederom een speler weten te strikken van ODIN’59. Het gaat om Jeffrey Klijbroek. De 28-jarige amateurvoetballer kan op alle posities uit de voeten met betrekking tot het middenveld.

Met Jeffrey haalt FC Lisse een specialist in huis. De man van het afstandsschot. Om dit te bewijzen liet Jeffrey op zaterdag 9 februari 2019 voor ODIN op eigen veld vanaf 35 meter een pegel los, die door de wind gedragen als een granaat binnen sloeg achter DOVO-doelman Van de Weerdhof. Jeffrey werd zo matchwinnaar voor zijn ploeg. Overigens is Jeffrey iemand die geen moeite heeft over het algemeen met de weerselementen. Jeffrey is een meer dan verdienstelijke strandvoetballer. Met het Nederlands team nam hij in 2013 deel aan het WK Beachsoccer in Tahiti.

Jeffrey begon ooit met voetballen bij de club van zijn vader: Zeevogels uit Egmond aan den Hoef. Later kwam Jeffrey geruime tijd uit in de jeugdopleiding van AZ. Als senior speelde Jeffrey voor AFC’34 uit Alkmaar, De Foresters uit Heiloo en ADO’20 uit Heemskerk. Vanaf 2016 komt Jeffrey uit voor ODIN’59.

Over afstandsschoten van Jeffrey gesproken. Met een dergelijk wapen deed Jeffrey begin juni 2017 in een wedstrijd met als inzet een plek in de derde divisie Ter Leede de das om. De 3-1 voor ODIN betekende de beslissing in dit treffen. Jeffrey beschikt dus over een uitstekende traptechniek. Wat hij ook kan inzetten bij het nemen van vrije trappen.

Buiten zijn al eerder genoemde traptechniek is Jeffrey ook een speler die samen met zijn teamgenoten druk kan zetten op een tegenstander om de bal terug te veroveren. Een aanjager derhalve. Jeffrey is tevens een creatieve speler. Kortom een multifunctionele speler op het middenveld.

Bij ODIN’59 zeggen ze BOEM, Jeffrey Klijbroek is de naam. Bij FC Lisse gaat dit BAM, Jeffrey Klijbroek is de naam, worden. Jeffrey veel plezier vanaf de zomer bij die andere club in het geel-blauw: FC Lisse.