IT4Kids dankzij BE Networks op reserve tenue

FC Lisse speelt komend seizoen met de naam van IT4Kids op haar shirt wanneer het reserve tenue nodig is. Dit zal veelal in uitwedstrijden gebeuren. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor BE Networks, die de ruimte op het shirt beschikbaar stelt aan dit goede doel. IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan de goede doelen die zich inzetten voor kinderen.

Unieke mogelijkheid

“Wij zijn enorm blij dat wij dankzij BE Networks en Martijn Kamerman in het bijzonder de kans krijgen om een jaar lang met onze naam op het shirt te staan van FC Lisse” zo geeft Jordy Kool, voorzitter van de stichting aan. “Deze mogelijkheid biedt ons een mooie kans om onze naamsbekendheid verder te vergroten”.

IT4Kids

Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen. Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 423.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 8 kinderen. Veel kinderen uit deze groep missen de kans om te kunnen sporten. Waarden en skills als respect, weerbaarheid, samenwerken, omgaan met verlies worden geleerd bij het meedoen aan sporten. Waarden en skills die zo belangrijk zijn in elke fase van ons leven. IT4Kids vindt dat elk kind moet meedoen!

IT4Kids roept ieder bedrijf op om hun gebruikte IT apparatuur te doneren. Denk aan computers, laptops, monitoren enz. Deze apparatuur geven zij een tweede of derde leven. De opbrengst van deze donaties schenkt IT4Kids aan projecten en goede doelen, met als gezamenlijk doel; kinderen met een achterstand laten sporten! IT4Kids werkt oa. samen met de Krajicek Foundation, Dirk Kuyt foundation en FC Utrecht maatschappelijk.

Samen sterk

Wij schenken de ruimte op het shirt graag aan IT4Kids. De samenwerking tussen BE Networks en IT4Kids is er al wat langer en door ook FC Lisse hierbij te betrekken ontstaat er een mooie samenwerking. “Hierdoor kunnen wij ‘samen sterk’ optreden met elkaar” , legt directeur Martijn Kamerman van hoofdsponsor BE Networks zijn keuze voor deze unieke actie uit. “FC Lisse heeft een belangrijke maatschappelijke rol in de samenleving binnen Lisse en haar regio. Ik hoop dat het beschikbaar stellen van de ruimte zorgt dat nog meer kinderen mee kunnen doen in de samenleving”.

Midden in de samenleving

“Martijn belde een aantal weken geleden op met dit verzoek. Van zulke acties kan ik alleen maar enthousiast worden. Als je als bedrijf en/of ondernemer deze keuze wil maken dan zit je hart zeker op de goede plaats”, reageert voorzitter Leon Annokkee op de bekendmaking. Naast het partnership met de stichting Support Casper is dit een mooie aanvulling van onze maatschappelijke rol in de samenleving.

Meer informatie over de stichting is te vinden op: www.it4kids.com.