Internationals trainen Schaduwselectie

Twee oud-internationals, sponsors, spelers en staf van het 1e en clubiconen trainen de komende maanden De Schaduwselectie van FC Lisse. Alles wordt op alles gezet om onze sponsors fit aan de seizoensstart te laten verschijnen. Na de aftrap door Mark van Marrewijk (FunFit) vorige week, was het vervolg vandaag voor Roel de Goede. Deze clubicoon traint na het stoppen op hoog niveau momenteel mee met zijn club DEM in Beverwijk. Als vakdocent lichamelijke opvoeding kan je Roel wel om een boodschap sturen. Roel had een zogenaamd ‘Misha Salden-circuitje’ uitgezet, met hooghouden, schieten, stiften, en scoren. Voor de winnaar Dennis Lensen had Roel een leuke prijs geregeld. Natuurlijk werd de training met een partijspel afgesloten, waarbij vooral Charitza Smits indruk maakte.

Roel is niet de enige oud-speler die zijn comeback maakt voor De Schaduwselectie. De komende weken maken ook Rene van Wieringen (hij vraagt ook zijn maat Rob Dekker mee), Jimmy Simons & Jerrel Linger, Tom van der Star, Robert van Boxel, Kevin Winter en Rik Vermeulen hun opwachting. Ook oud-trainer Niek Oosterlee zal een training verzorgen. Uiteraard zal ook de huidige selectie present zijn, want één van de doelen van De Schaduwselectie is de band tussen sponsors en spelers versterken. Tot en met december zullen drie trainingen door selectiespelers worden verzorgd, en daarnaast zal Raymond Bronkhorst twee trainingen oppakken en zal ook Guillaume Pocorni een training verzorgen.

Als kers op de taart staan ook twee oud-internationals voor de groep: Hans van Breukelen (in combinatie met een sponsorborrel) en Henny Meijer. Het seizoen ’87/’88 kwam hij uit voor Ajax. Dat jaar speelde hij zijn enige wedstrijd voor het Nederlands elftal, een vriendschappelijk duel tegen België. Daarna volgde een transfer naar de club waar hij het bekendst zou worden: FC Groningen. Momenteel werkt Henny bij Team Sportservice als Buurtsportcoach in de Haarlemmermeer.

Overigens zijn er naast de voetbaltraining ook leuke uitstapjes ingepland, zoals een footgolfclinic, een boswandeling, een tennisclinic en een golfclinic. Sponsors kunnen elke vrijdag om 8.45 uur deelnemen. En wie nog geen sponsor is maar wel graag deel wil uitmaken van dit mooie initiatief, kan dat natuurlijk nog worden!

Bekijk de foto’s bij Blik op Lisse.