Inschrijving 14e editie FC Lisse Voetbalquiz geopend

De FC Lisse Voetbalquiz is op vrijdag 18 januari toe aan haar 14e aflevering. Er is sprake van een unieke traditie. Jong en oud, van selectiespeler tot jeugdlid, van bestuurder tot supporter. De deelnemers vormen een doorsnee van de FC Lisse-bevolking. Met vaste rituelen als het uit volle borst zingen van het FC Lisse Clublied. En de winnaars beginnen ook een beetje vaste prik te worden. Carla Polderman reikte ook vorig jaar de Bram Polderman Bokaal uit aan Kevin Winter en Jeroen van der Zijden.

De voorbereidingen voor de quiz in de uitvoering beginnen op de donderdagavond. Annette Meiland en Sandra van Ruiten van de Supportersclub versieren dan samen met Frans en Nel van der Laan de kantine. De stoelen voor de tientallen koppels worden zorgvuldig neergezet. Ben Kortekaas brengt het geluid aan. Presentator Jankees Faas smeert zijn stembanden. De quiz-organisatoren Hubert Habers en Jorit Doeswijk van www.kwis-spelen.nl zetten nog de laatste puntjes op de i. Thomas van den Berg duikt nog even in de boeken en oud-winnaar Andre Lemmers besluit op het laatste moment alsnog in te schrijven.

Traditiegetrouw wordt de quiz geopend met een hilarisch filmpje, gebaseerd op een populair TV format. Daarover later meer!

Inloop 19.00 uur, aanvang 20.00 uur. Deelname is gratis, maar let op, het wordt gewaardeerd als u een lot koopt voor de FC Lisse veiling of jeugdloterij. Daarnaast is er een ludieke actie voor een goed doel.

Stuur het onderstaande formulier in, om in te schrijven!