Hoofdsponsor

BE Networks

Vanaf het seizoen 2017-2018 staat drie jaar lang het logo van BE Networks op de voorkant van het wedstrijd shirt van FC Lisse en daar zijn zij. maar ook wij, maar al te trots op!

Martijn Kamerman en Godert van Heijst van BE Networks vertellen:

“Een van de redenen waarom wij hebben besloten om de nieuwe hoofdsponsor te worden van FC Lisse is omdat wij overeenkomsten zien tussen onze onderneming en FC Lisse. Onze overeenkomsten zit hem in de strategie/tactiek, teamgeest, korte en lange termijn doelen, de wil om deals te scoren, vastberadenheid en de drang om concurrentie te verslaan. Alleen op deze manier kunnen we waarmaken wat we als bedrijf voor ogen hebben!

FC Lisse groeit en BE Networks groeit. Naast onze kantoren in Mechelen en Athene, hebben wij onlangs een kantoor geopend in Amsterdam. FC Lisse en BE Networks beschikken over dezelfde winnaarsmentaliteit. Kijk maar naar FC Lisse in het afgelopen seizoen. Terug komen uit geslagen positie en nu promoveren naar de tweede divisie. Vertrouwen houden, rust bewaren en hard werken. Daar gaat het om. 

Een veel gestelde vraag is wat wij als bedrijf doen en wat ons zo succesvol maakt. Wat wij doen is voornamelijk het kopen en verkopen van nieuw en jong gebruikte netwerkapparatuur. Wij kopen bijvoorbeeld de oude netwerk apparatuur van grote multinationals en IT-bedrijven op en in onze ESD-testruimte geven wij aan deze apparatuur een soort van “tweede leven”.

Refurbishen heet dat. Misschien heb je er nooit eerder aan gedacht om gerenoveerde IT-apparatuur aan te schaffen en lijkt het altijd beter om de nieuwste apparatuur aan te schaffen, maar vaak heb je meer voor minder als je voor refurbished apparatuur gaat. Daarnaast, kan de planeet ons ook een beetje dankbaar zijn, aangezien we de circulaire economie ondersteunen.

Een high-end topklasse product van 2015 is eigenlijk vaak veel beter dan een midrange IT-product van vandaag. Niet alleen omwille van de budgetverschillen, maar ook omdat het topassortiment zowel in functionaliteit als materialen kwalitatief beter is. Qua duurzaamheid en prestaties ben je vaak ook beter uit dan een nieuw, midrange product.

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze producten en streven ernaar om een perfect product af te leveren. Wij moeten met de technologische vooruitgang mee en dat vergt een topsport mentaliteit van iedereen in ons team. Wij blijven continu onzeprocessen evalueren, testmethodes voor apparatuur vernieuwen en investeren om het perfecte product af te blijven leveren.

Investeren doen wij ook in onze medewerkers. Iedere medewerker krijgt hier een intensieve interne training passend bij zijn functie. Omdat wij willen blijven groeien zijn wij nog altijd op zoek naar goede salesmedewerkers, met als voorkeur medewerkers die een andere taal spreken dan de Nederlandse taal, zodat we wereldwijd nieuwe regio’s kunnen blijven aanboren.

Kortom, wij hebben net als FC Lisse een duidelijk doel voor ogen om onze groei te kunnen garanderen. Met dezelfde passie zullen wij FC Lisse supporteren het aankomend seizoen!”

Martijn Kamerman & Godert van Heijst

Proud owners of BE Networks