Homemade Catering verzorgt de hapjes na FC Lisse – DOVO komende zaterdag

De verzorger van de hapjes na de wedstrijd komende zaterdag in de business ruimte is Homemade Catering uit Lisse. Dit cateringbedrijf is inmiddels een trouwe leverancier van FC Lisse.
Maar Homemade Catering is meer dan alleen het verzorgen en bezorgen van hapjes.
Van bruiloft tot kok aan huis. Homemade maakt ieder evenement tot een culinaire droom. Ze zijn gespecialiseerd in evenementen op maat. Of u nu amuses of fingerfood zoekt, of een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsfeest, de professionals van Homemade maken het u volledig naar wens.

Homemade Catering maakt smaakvolle en verrassende kleine bites. Uiteraard worden die vers bereid voor ieder event, zodat ze ook altijd echt vers smaken. Daarnaast worden alle hapjes afgestemd op thema, allergieën en dieetvoorkeuren. De hapjes worden geleverd op luxe schalen: klaar om geserveerd te worden. Genieten maar!
Homemade Catering kent diverse concepten, zoals:
Event Catering (ook Business)
Een volledig verzorgd feest met gastronomisch vijfgangendiner, of juist een tentenpaviljoen met heerlijke hapjes; ieder business event is anders. Bij Homemade Catering begrijpt men dat maar al te goed. Zij begrijpen echter ook dat kwalitatieve, smaakvolle hapjes en drankjes een must zijn voor elk bedrijfsfeest. Daarom biedt Homemade Catering altijd de combinatie van catering op maat, aan de hand van thema, styling en wensen van uw bedrijf.
Bruiloft catering en/of huwelijksdiner.
Van een romantische locatie als uw eigen achtertuin tot het adembenemende landgoed van Keukenhof Lisse; waar u ook trouwt, met Homemade Catering bent u verzekerd van een onvergetelijke dag. Naast de volledige culinaire catering van uw bruiloft, verzorgen zij ook de benodigde aankleding, servies, tafels en andere aspecten die uw trouwfeest compleet maken. Alles op maat naar uw wensen, voor een dag met een gouden randje.
En wat dacht u van een bourgondisch driegangenmenu tot een chic vijfgangendiner, Homemade Catering levert uw droomdiner op maat.
Koken op locatie of de kok aan huis.
Kostelijk genieten van een verzorgd diner aan uw eigen tafel. Homemade Catering aan huis maakt het waar. Geniet van smaakvolle en culinaire gerechten, gecombineerd met persoonlijke touch in uw eigen omgeving. Homemade Catering verzorgt uw diner volledig, met een passend wijnarrangement, stijlvolle aankleding, sierlijk servies en alles wat u nodig heeft voor uw ideale diner.
Buffet aan huis.
Gezelligheid met een groot gezelschap? Bestel dan uw buffet aan huis! Homemade Catering verzorgt en bezorgt verrassende buffetten op maat voor iedere gelegenheid.
Van verjaardagsfeestjes tot bedrijfsevenementen; hoe klein of groot uw event ook is, we passen onze buffetten er perfect op aan.
Broodjes bezorging.
Uw gasten voorzien van een rijkelijk belegd broodje tijdens een uitgebreide lunch? Homemade bezorgt overheerlijke broodjes en glaasjes verse huisgemaakte soep op locatie voor iedere gelegenheid.
Van luxe belegde broodjes, tot kleine tortilla wraps en soep; u kunt uw lunch zo uitgebreid maken als u wilt. We beleggen uw broodjes, sandwiches en wraps royaal en combineren smaken die perfect op elkaar afgestemd zijn. En natuurlijk houdt men rekening met uw dieetwensen.
En tenslotte mag niet onvermeld blijven het Kerstdiner 2019.
Wat is er niet makkelijker om met kerst niet zelf heel lang in de keuken te hoeven staan. Homemade Catering maakt dit mogelijk meet het thuisdiner concept. Dit exclusieve kerstdiner is “oven en magnetron klaar”.
U hoeft slechts de laatste hand te leggen aan de gerechten.
Een uitvoerige bereidingswijze wordt bijgesloten, zodat u onbezorgd en zo min mogelijk in de keuken hoeft te staan.
De kerstdiners worden op dinsdag 24 december bezorgd op het door u gewenste adres en op een nader over een te komen tijdstip. Bezorging in de regio Bollenstreek is gratis!

Geïnteresseerd of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op:
Homemade Catering – Meer en Duin 202 – 2163 HD Lisse
Tel. 0252 42 77 05 – email: info@homemadefood.nl – website: https://www.homemadefood.nl