Homemade Catering cateraar a.s. zaterdag na de wedstrijd tegen SteDoCo

De verzorger van de hapjes na de wedstrijd komende zaterdag in de business ruimte is Homemade Catering uit Lisse. Dit cateringbedrijf is inmiddels een trouwe leverancier van FC Lisse. Ze zijn niet alleen bekend van de hapjes na de wedstrijd, maar ook van een van de uitstekend verzorgde lunches vorig seizoen.
Maar Homemade Catering is meer dan het verzorgen van hapjes en lunches.
Van bruiloft tot kok aan huis. Homemade maakt ieder evenement tot een culinaire droom. Ze zijn gespecialiseerd in evenementen op maat. Of u nu amuses of fingerfood zoekt, of een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsfeest, de professionals van Homemade maken het u volledig naar wens.

Homemade maakt smaakvolle en verrassende kleine bites. Uiteraard worden die vers bereid voor ieder event, zodat ze ook altijd vers smaken. Daarnaast worden alle hapjes afgestemd op thema, allergieën en dieetvoorkeuren. De hapjes worden geleverd op luxe schalen: klaar om geserveerd te worden. Genieten maar!
Ook voor snelle en makkelijke borrelhapjes kunt u bij Homemade terecht. Homemade bereidt ze warm of koud. Warme hapjes bereiden de medewerkers op locatie. Koude hapjes worden opgemaakt en geleverd op luxe schalen. Kies bijvoorbeeld voor vers gesneden ossenworst, grillworst en kaas, of voor de lekkere, ouderwetse bittergarnituur met onder andere bourgondische bitterballen.
Het fingerfood is om je vingers bij af te likken. Met originele creaties en uitgebalanceerde smaken brengt Homemade klassiekers met een moderne twist, of juist de nieuwste trends in de gastronomie op tafel. Of eigenlijk: in de hand.

Catering op maat.
Van gastronomisch hoogstandje tot lunchbezorging. Kwaliteit in smaak en op maat. Dat zijn de culinaire concepten van Homemade Catering.

Geïnteresseerd of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op:
Homemade Catering – Meer en Duin 202 – 2163 HD Lisse
Tel. 0252 42 77 05 email: info@homemadefood.nl website: https://www.homemadefood.nl