Het Verschil Catering verzorgt de hapjes in het sponsorhome

Komende zaterdag na de wedstrijd tegen Hoek kunnen de sponsors genieten van de verzorging door Het Verschil Catering, de huiscateraar voor Kennemerland en de Bollenstreek.

De man achter Het Verschil Catering is geen onbekende in Lisse en omgeving. Peter van der Klauw is bij een breed publiek bekend van Restaurant de Jonge Geleerde Man en Het Lisser Spijshuis. Beide restaurants werden indertijd bekroond door Michelin. Kwaliteit is dus op voorhand verzekerd.

Na de restaurant periode is Peter gestart met Het Verschil Catering, dat zich primair richt op het compleet verzorgen van evenementen op diverse locaties, maar daarnaast ook op het gebied van culinaire educatie middels een kookstudio en wijnproeverijen.

Een catering van Het Verschil is altijd maatwerk. Geen feest of evenement is hetzelfde. Het Verschil Catering begrijpt dat als geen ander en toont zich daarin dan ook uniek.
Op basis van uw wensenpakket doet Het Verschil Catering een voorstel om uw feest of evenement vorm te geven. Bijvoorbeeld een walking dinner, sitting dinner, maar ook uw buffetdiner, High Tea, receptie, feestavond, huwelijksdag, barbecue of bedrijfsopening. Zij kunnen dit op verschillende mooie locaties voor u verzorgen, maar ook bij u thuis of op uw bedrijf. Zij nemen u alle zorg uit handen, niet alleen de culinaire invulling, maar ook de decoratie, indien nodig een overkapping of luxe tent en de aankleding. Zij maken dan ook graag een offerte op maat, afhankelijk van uw wensen en locatie.

Bijna alles is mogelijk bij Het Verschil Catering. Zelfs een kok aan huis behoort tot de mogelijkheden.
U nodigt uw gasten uit bij u thuis voor een heerlijk diner en Het Verschil verzorgt de rest. Dat kan desnoods inclusief de bediening door een professionele gastvrouw/gastheer, zodat u zelf zorgeloos met uw gasten kunt meegenieten.

En tenslotte mogen de kookstudio en wijnproeverij niet onvermeld blijven.
Wilt u met een groep eens gezellig samen onder professionele begeleiding werken aan een 4-gangen diner. Dat is allemaal mogelijk. Na ontvangst met een drankje krijgt u uitleg over het verloop van de avond. In groepen gaat u gezamenlijk werken aan de voorbereiding van de gerechten. Alles komt aan bod. Fileren van vis/vlees, sauzen maken, groenten bereiden, ijs maken, etc. Zeer leerzaam dus. Na de voorbereiding van ca. 1 1/2 uur, gaat u aan tafel en worden de gerechten geserveerd. Tijdsduur totaal ca. 5 uur.
U wordt voorzien van duidelijke recepturen. Aan het eind van de avond kunt u deze meenemen voor thuis.
Of misschien wilt u uw gasten eens verassen met een smaakvolle en leerzame wijnproeverij onder leiding van een gediplomeerd Vinoloog van de Wijnacademie! Na een boeiende inleiding gaat u zelf aan de slag. Lekker proeven, omschrijven wat u proeft en met elkaar in discussie. Daarbij worden natuurlijk ook enkele bijpassende hapjes geserveerd en kunt u de wijn-spijscombinatie zelf beoordelen. Het staat garant voor een gezellige avond. Indien u na afloop van de proeverij enthousiast bent geworden en de wijnen wil aankopen voor thuis is dit ook mogelijk.
Het Verschil kan een wijnproeverij verzorgen op diverse locaties maar ook bij u thuis. Zij doen u graag een voorstel, afhankelijk van de groepsgrootte en locatie.

Is uw interesse gewekt? Bezoek dan eens de uitgebreide website voor alle mogelijkheden. Of neem direct contact op met Het Verschil Catering.
Het Verschil Catering – P/a Olympus 35 – 2182 TG Hillegom
email: info@hetverschilcatering.nl – Tel. 0652032337 – website: https://www.hetverschilcatering.nl