Helder Carwash maakt Clubcard mogelijk

Enige tijd terug is de clubcard geïntroduceerd. Deze kaart is er voor alle leden en wordt gebruikt als betaalkaart in de kantine. Bovendien geeft de clubcard toegang tot de thuiswedstrijden van Zaterdag 1. Inmiddels zijn alle leden en vrijwilligers in bezit van de kaart.

Zo’n clubbreedte investering kan niet zonder de financiële ondersteuning van een sponsor. Helder Carwash is bereid gevonden om de invoering van de kaart financieel mogelijk te maken. Zonder hen was de invoering van de clubcard niet mogelijk geweest. Vorige week zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Stedoco werd eigenaar Remco Mijnhardt in het zonnetje gezet en bedankt door het bestuur, onder toeziend oog van vele aanwezigen.

Bij Helder Carwash gaat het om klantgericht werken en leveren van kwaliteit op een milieubewuste manier. Hoe ze dat doen? Helder Carwash wast groen! Tijdens alle vier de wasprogramma’s wordt er met biologische afbreekbare shampoo’s gewerkt, die vrij zijn van fosfaten. Daarin onderscheiden zij zich sterk ten opzichte van andere carwash centra. Een ander voordeel is de waspas. Daarmee kan snel, met korting en gemakkelijk de auto gewassen worden. Veel supporters van FC Lisse maken hier al gebruik van, bijvoorbeeld met de op de veilingavonden van FC Lisse gekochte bonnen die Helder Carwash altijd beschikbaar stelt.

FC Lisse is blij met Helder Carwash als sponsor voor de Clubcard en kijkt dan ook erg uit naar de samenwerking in de komende jaren!

Wil je meer weten? Bekijk dan de website!