(Gratis) supportersbus naar DVS’33 zit vol (update)

FC Lisse heeft het moeilijk in de uitwedstrijden. Juist daarom kan het team wel een extra ondersteunend zetje gebruiken in positieve zin van haar achterban. Komende zaterdag gaan leden van de Supportersclub gratis met de bus mee voor de wedstrijd in Ermelo tegen DVS’33. Niet-leden betalen vijftien euro. De supportersbus zit intussen vol.

Deze speciale actie voor de supporters van FC Lisse wordt mogelijk gemaakt door de Supportersclub FC Lisse en FC Lisse-supporter Fred Langelaan. Een anonieme sponsor doet onderweg een duit in het zakje. Onderweg is er vertier. Tevens is het mogelijk tegen een laag tarief een drankje te kopen in de bus.

Twee seizoenen terug ging FC Lisse ook met de supportersbus naar DVS’33. DVS’33 staat bekend als een gezellige vereniging. Na afloop van de wedstrijden is er vaak muziek in de kantine.

DVS’33 – FC Lisse begint zaterdag om half drie. Het vertrek van de bus is om half een vanaf het parkeerterrein vanaf sportpark Ter Specke. Het vertrek vanuit Ermelo is gelijktijdig met die van de spelersbus van FC Lisse.

De organisatie van de busreizen is in handen van Nicole Vink. Nicole is te bereiken via het volgende emailadres: fn.vink@casema.nl. Zie ook de Facebookpagina van de Supportersclub.