Grand Café Cineac cateraar FC Lisse – VVSB

A.s. zaterdag zullen de hapjes na de wedstrijd in het sponsorhome worden verzorgd door Grand Café Cineac. De culinaire hoogstandjes van Grand Café Cineac zijn inmiddels breed bekend.
Hoewel Grand Café Cineac nauw verbonden is met het Huis van Cultuur Floralis kan je er ook zonder bezoek aan de cinema of theater heerlijk genieten van een drankje, een hapje en een goede maaltijd.
Een combinatie maken met een mooie film- of theatervoorstelling blijft natuurlijk ook mogelijk.
Zowel een standaard als een heus v.i.p. arrangement staan hiervoor ter beschikking.
De uitgebreide menukaart is zeer gevarieerd en billijk geprijsd.
Bij Grand Café Cineac Lisse kunt u genieten van heerlijk bourgondische gerechten tot culinaire verrassingen.
Naast de dinerkaart serveert men een maandmenu. Vraag er naar bij de bediening.
En als het dan toch nog moeilijk blijkt een keuze te maken uit de vele gerechten op de menukaart, dan heeft Cineac nog een andere oplossing: onbeperkt tapas eten. Tussen 17.00 en 21.00 uur voor een vast bedrag. Hierbij is de tapas gebaseerd op de Franse keuken. Zo’n dertig verschillende tapas gerechten van eendenborstsalade tot lamsstoofpotje. En alles zelf gemaakt en vooral vers. De gerechten worden aangepast aan de seizoenen. Dus het lamsstoofpotje wordt straks misschien wel een wildstoofpotje. Voor liefhebbers van vlees en vis én vegetariërs is er keuze genoeg.
En als voedsel allergie een issue is, wordt daar natuurlijk rekening mee gehouden.
Of heeft u een feest(je) te vieren, ook dat is mogelijk bij Grand Café Cineac. Er zijn diverse mogelijkheden. Ga gerust eens langs voor meer informatie en alle mogelijkheden.
Het adres: Floralisplein 69 – 2161HX Lisse. www.cineaclisse.nl

FC Lisse dankt Grand Café Cineac voor de catering en hoopt op een nog jaren lange voortzetting van de relatie.