Grand Café A-Muze verzorgt catering derby

De catering voor de wedstrijd FC Lisse – Rijnsburgse Boys wordt verzorgd door Grand Café A-Muze. Zij zullen er voor zorgen dat u kunt genieten van heerlijke hapjes na de wedstrijd.

Mocht u Grand Café A-Muze nog niet kennen, zij zijn gevestigd in bloemendorp Lisse op 5 minuten rijden van de Keukenhof. U vindt hen op ’t Vierkant, HET horecaplein van de Bollenstreek! Het enige horecaplein met voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

A-muze is een leuk Grand Café te Lisse. Al ruim 10 jaar lang serveren zij, met de nadruk op lekker, eten en drinken in een gezellige omgeving. Ze serveren lunch, high-tea en diner vanuit een open keuken, 6 dagen in de week (maandag gesloten). Perfect om even te stoppen voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch, high-tea, borrel of diner. Lunchen en doorwerken kan ook, er is gratis wifi.

Dus dagje Bollenstreek of gewoon gezellig winkelen, strijk eens neer op het terras van Grand Café A-Muze voor een drankje en een hapje. Heeft u ’s avonds geen zin om te koken of wilt u uw partner (en kinderen) verrassen, ook voor een heerlijk diner bent u bij A-Muze aan het juiste aders.

Fc Lisse dankt Grand Café A-Muze voor de catering en hoopt op een nog jaren lange voortzetting van de relatie. Meer informatie www.a-muze.com.