Grand Café A-muze cateraar FC Lisse – Achilles ‘29

Komende zaterdag zal de catering in het sponsorhome worden verzorgd door Grand Café A-muze.
Dit gerenommeerde restaurant is al 13 jaren een begrip in Lisse. In dit Grand Café in Lisse heeft men een ongedwongen huiselijke sfeer weten te creëren, waardoor de gasten nét dat beetje extra voelen tijdens hun bezoek.. Uit de open keuken komen de lekkerste gerechten, waar de koks het liefste alle producten zelf maken. Dat is de kracht van A-muze!

A-muze is een leuk Grand Café met de nadruk op lekker eten en drinken in een gezellige omgeving. Niet alleen de lunches en diners, maar ook high-tea worden geserveerd vanuit een open keuken, 6 dagen in de week (maandag gesloten).
Perfect om even te stoppen voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch, high-tea, borrel of diner.
Lunchen en doorwerken kan ook, er is gratis wifi.

Dus een dagje Bollenstreek of gewoon gezellig winkelen, strijk eens neer op het terras van Grand Café A-Muze voor een drankje en een hapje.
Heeft u ’s avonds geen zin om te koken of wilt u uw partner (en kinderen) verrassen, ook voor een heerlijk diner bent u bij A-Muze aan het juiste aders.
Naast de uitgebreide en afwisselende menukaart heeft A-muze op dinsdag, woensdag en donderdag een zeer voordelig driegangenmenu voor twee personen, inclusief 2 drankjes en koffie of thee.
Grand Café A-muze is te vinden in het hart van Lisse op ’t Vierkant. Hét horecaplein van de Bollenstreek! Het enige horecaplein met voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Voor meer informatie: www.a-muze.com.

FC Lisse dankt Grand Café A-Muze voor de catering en hoopt op een nog jaren lange voortzetting van de relatie.