Gezellig met supportersbus naar IJsselmeervogels?

Juist in deze fase van de competitie heeft het eerste team van FC Lisse steun nodig van haar achterban. De supportersbussen naar GVVV en Kozakken Boys zaten vol. En kenden ondanks de verliespartijen een prettige sfeer op zowel de heen- als terugreis. Vanaf heden kunnen supporters van FC Lisse via de Supportersclub FC Lisse zich opgeven voor de busreis van zaterdag 5 mei naar IJsselmeervogels in Bunschoten-Spakenburg. De instapprijs wordt later bekend gemaakt, aangezien de Supportersclub nog bezig is met het regelen van bussponsors.

De wedstrijd IJsselmeervogels – FC Lisse begint zaterdag 5 mei om half vier. De Supportersbus vertrekt reeds om een uur vanaf Ter Specke. De reden voor dit vertrektijdstip is om van deze dag een leuk uitje te maken. Het veld van De Vogels is maar 500 meter verwijderd van het dorpscentrum van Bunschoten-Spakenburg. Hier is op zaterdag, gelegen aan een haventje, de markt met tal van zaken met verse vis en horecagelegenheden. De manier om in de stemming te komen. Vorig seizoen was er ook een gezellige busreis naar De Rooien. FC Lisse won destijds met 2-0.

Opgeven voor de busreis met de Supportersclub verloopt via Nicole Vink. Haar emailadres is: fn.vink@casema.nl. In de bus wordt er een hapje geregeld. Er zijn tevens tegen een mooie prijs drankjes verkrijgbaar. De eerste vijftien aanmeldingen zijn reeds binnen. Geef je snel op, want vol is vol.