FC Lisse start op 24 augustus bij Hoek

FC Lisse begint de competitie in de derde divisie zaterdag seizoen 2019/2020 op zaterdag 24 augustus met een uitwedstrijd tegen Hoek. De Zeeuwse tegenstander wist het afgelopen seizoen in de afdeling van FC Lisse een periodetitel te winnen. In de nacompetitie bleek VVSB te sterk voor Hoek. Op 9 februari van dit jaar verloor FC Lisse bij Hoek met 2-0. Ook in 2002/2003 opende FC Lisse het seizoen in Hoek. Hoek won destijds met 2-1. Hoek en FC Lisse kwamen elkaar in Zeeland elf keer eerder tegen. Zes keer wonnen de Zeeuwen, drie keer nam FC Lisse de winst mee en twee keer werd het gelijk.

FC Lisse kan niet echt blij zijn met de competitiestart. Van de eerste vier duels, zijn er drie uit. FC Lisse speelt op zaterdag 31 augustus haar eerste thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys. Door het oneven aantal teams staat FC Lisse ook twee keer stil. In plaats van om de twee weken een thuiswedstrijd speelt FC Lisse nu regelmatig om de drie of vier weken een thuiswedstrijd.

De eerste Bollenderby is op zaterdag 21 september FC Lisse tegen VVSB (Justin Valk). Dit duel staat gepland voor zes uur, maar gaat mogelijk vervroegd worden. Het is dan de feestweek van Lisse, traditioneel staat dan op het hoofdveld de taptoe op het programma. Op zaterdag 2 november is het FC Lisse – Ter Leede (Jeffrey Bok).

FC Lisse speelt de meeste verre uitwedstrijden reeds voor de winterstop. Naast Hoek zijn dit Sparta Nijkerk (Leroy Oehlers) op zaterdag 7 september, VVOG op zaterdag 28 september, Goes op zaterdag 9 november om zes uur en op zaterdag 7 december Excelsior’31.

Download het volledige speelschema.