FC Lisse start met schaduwselectie

FC Lisse is vrijdag gestart met een plan dat zowel innovatief als ludiek kan worden genoemd. Na een campagne van 2 weken werd vanmorgen in Grand Hotel Huis ter Duin onthuld dat FC Lisse start met een schaduwselectie van sponsors. Zo komen zij dichter bij de selectie te staan. Een schaduwselectie moet uiteraard fit zijn en dus wordt in samenwerking met de selectie van FC Lisse en FunFit een wekelijks trainingsmoment op vrijdagochtend georganiseerd.

Zo’n 60 sponsors werden gescout voor de voorselectie. Zij meldden zich vrijdagochtend aan de poort van Huis ter Duin waar zij werden ontvangen door mascotte Speckie. De ontvangst was chique te noemen. Als echte ‘internationals’ stond in de Keyzerzaal van het vijfsterrenhotel FC Lisse gebak klaar. Na een opening door voorzitter Leon Annokkee en contractondertekeningen door Hoek Hoveniers en Ster in lijsten werden de sponsors door Leon meegenomen in een nieuw initiatief: greenboarding. Diverse nieuwe sponsor hebben zich al gemeld om onderdeel uit te gaan maken van dit duurzame project: een combinatie van LED-reclameboarding en zonnepanelen, dat zal worden geplaatst voor de zittribune.

Onder toeziend oog van de toegestroomde fans en pers daalden de selectie vervolgens af naar het Noordwijkse strand, om na een strandwandeling en goede warming-up aan 3 oefenvormen deel te nemen, begeleid door Erik Cummins, David Verweij en Raymond Bronkhorst. De ochtend eindigde met een heerlijke gezonde lunch, verzorgd door Sligro.

De trainers hebben uiteraard goed opgelet en verwachten op korte termijn bekend te maken wie tot de definitieve selectie zullen gaan behoren! Om die eer ook ten deel te vallen, kan nog contact worden opgenomen met onze sponsorcommissie om op de valreep nog een sponsorcontract te tekenen. Want zeg nou zelf, bij welke club maak je nu zoiets als vandaag mee?!