FC Lisse scoort met jeugdopleiding

Voor het zesde achtereenvolgende seizoen heeft De Voetbaltrainer de Top 200 van amateurclubs samengesteld op basis van het competitieniveau van de jeugdselecties en het eerste team.  Ze keken bij de jeugdteams naar de twee hoogst spelende teams in de categorieën Onder 19/17. Daarnaast hebben ze gekeken naar het hoogst spelende team in de Onder 15/14/13. Na de 17e plaats van vorig jaar scoort FC Lisse nu opnieuw hoog, met een 24e plaats. De daling van een aantal plaatsen komt door de degradatie van het 1e elftal. FC Lisse is de één na beste Duin- en Bollenstreek club op de lijst.

Dat de jeugdopleiding van FC Lisse ook dit jaar weer stappen heeft gemaakt is ook de KNVB opgevallen. De volgende spelers van FC Lisse zijn uitgenodigd voor selectiewedstrijden:

Uit JO 12 Jelle Wessel, Kyan Treur, Fons Peereboom
Uit JO 14 Leroy Molenaar, Casper Covacsek
Uit JO 15 Lars Geerlings, Cuno van Leeuwen
Uit JO 16 Quinten Wijnands

Daarnaast zit keepster Lisanne Alkemade in de selectie van Jong Orange O17. Waar wij ook trots op zijn is dat Mika Nijman van onze JO 11 gescout is door AZ en daar vanaf volgend seizoen gaat voetballen. Ook mooi compliment voor de opleiding van FC Lisse, die onlangs nog als Regionale Jeugd Opleiding werd gecertificeerd!