FC Lisse schakelt sluipschutter in na afmelding Viggo Waas

Viggo Waas zou a.s. vrijdag de VIP-gasten toespreken in De Heerekamer, voorafgaand aan de veilingavond. De cabaretier heeft zich helaas af moeten melden vanwege TV opnamen in Korea, waar momenteel de Paralympische Spelen plaatsvinden. FC Lisse is daarom genoodzaakt een sluipschutter in te huren. Natuurlijk geen echte, maar één van de vier cabaretiers uit het populaire TV programma De Sluipschutters: Jochen Otten. Met deze stand-up cabaretier wordt het gegarandeerd lachen geblazen tijdens de VIP-borrel.

Belronde

Het veilingteam werd voor de uitdaging gesteld op korte termijn een waardige vervanger te vinden. Tijdens een belrondje in het grote netwerk kwam cabaretier Leo Alkemade (u kent hem nog als presentator van de Ik Hou Van Lisse Quiz), eveneens een sluipschutter, met de tip zijn collega Otten te benaderen. Sinds 2010 is Jochen vaste bespeler van Toomler, het stand-up podium onder het Hilton in Amsterdam waar de top van de Nederlandse stand-up zich verenigt. Al sinds 2013 is hij op TV te zien in onder andere De Sluipschutters, een humoristisch sketches programma. Ook speelt hij ‘Meester Hank’ in de serie Mees Kees, en dook hij als acteur op in ‘De IJzeren eeuw’, ‘Klokhuis’, ‘Papadagen’ en ‘Studio Snugger’.

Persoonlijkheidsprijs

Met zijn eerste programma In Levenden Lijve won Jochen in één theaterseizoen de persoonlijkheidsprijs op Cameretten en de publieksprijs van de Holland Casino podiumprijs en werd hij finalist bij het Leids cabaretfestival. Daarna maakt Jochen nog diverse programma’s die door publiek en pers goed ontvangen werden: Verover Alle Vrouwen of Een Werelddeel Naar Keuze, Underdog, Belastend Materiaal, Jochen Otten On Ice en Overwegend Droog. Zijn zevende programma Troosten is vanaf oktober 2017 in vele theaters in Nederland te zien.

Viggo Waas zal indien mogelijk nu de veilingavond van 2019 presenteren.

Het geupdate veilingboekje is hier te bekijken.