FC Lisse plaatjes sparen bij Hoogvliet in Lisse

Hoogvliet heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club de selectie(1e), JO17 t/m JO5 en MO17 t/m MO11 op de foto te zetten.

De Senioren, Veteranen, JO19 en MO19 hebben de mogelijkheid om met een teamfoto in het verzamelalbum terecht te komen. Indien deze teams in het verzamelalbum terecht willen komen, ontvangen wij graag een teamfoto van jullie team op Info@erikvanes.nl.

De droom van deze FC Lisse leden worden nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere FC Lisse leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Lisse. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op 25 november en 2 december een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden wordt er nog een schema opgesteld. Houdt de website in de gaten en zorg dat je op tijd aanwezig bent! (10 minuten van tevoren)

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.