FC Lisse organiseert weer 3 welkomstavonden

FC Lisse wil alle (ouders van) nieuwe leden van harte uitnodigen om kennis te maken met de vereniging. Wat is FC Lisse voor vereniging? Waar staat de slogan ‘samen sterk’ voor? Welke praktische zaken krijg je binnen het team van uw kind mee te maken? En bij wie kunt u met al uw vragen terecht? Op al deze vragen krijg je antwoord tijdens één van de welkomstavonden. Graag ontvangen wij vooraf uw aanmelding via hubert@fclisse.nl zodat wij hier in de voorbereiding rekening mee kunnen houden.

De eerste avond is tijdens het F-ies Slapen, voor alle ouders van de F-jes. U hoeft zich hiervoor niet vooraf bij Hubert aan te melden. U wordt via de organisatie van het F-ies Slapen uitgenodigd.

De overige 2 avonden zijn op dinsdag 29 augustus en dinsdag 5 september, 19.30-20.30 uur. Op één van beide avonden ontvangen wij u graag in de Business Club voor een korte presentatie over de club. In groepjes geven wij u een rondleiding over het complex waarbij u aan één van de FC Lisse vrijwilligers al uw vragen kunt stellen.