FC Lisse oefent dinsdag bij Katwijk

FC Lisse speelt komende dinsdag 12 november een oefenwedstrijd in en tegen Katwijk. De wedstrijd op sportpark De Krom tegen ‘het andere Oranje’begint om acht uur. In de voorbereiding op dit seizoen, dinsdag 13 augustus, troffen de twee Bollenstreekgiganten elkaar op Ter Specke. Katwijk won met 1-0.

Het eerdere treffen tussen FC Lisse en Katwijk maakte een goed gevoel los bij de geel-blauwen. De organisatie stond goed bij FC Lisse. Katwijk deed het zonder Marciano Mengerink en Robbert Susan. Het doel werd verdedigd bij Katwijk door Mark de Vries. Raoul Esseboom viel al snel geblesseerd uit bij de gasten.

De eerste helft gaf een beter Katwijk te zien. Na de pauze kwam FC Lisse meer uit haar schulp. Sam Willemse zag tot twee keer toe een inzet van de lijn gehaald worden. Uiteindelijk zorgde Mike van de Ban namens Katwijk voor de enige treffer van de wedstrijd. Op een zwaar veld. Vlak voor aanvang hadden onweersbuien hun invloed laten gelden op de speelmat. Meteen na de 0-1 trof Kubilay Koylu voor de thuisploeg nog de paal.

Oefenen tussen Katwijk en FC Lisse. Komende dinsdag 12 november vanaf acht uur op De Krom in Katwijk.