FC Lisse dinsdag 15 oktober tegen Quick Boys

FC Lisse speelt dinsdag 15 oktober op haar eigen complex vanaf acht uur een oefenwedstrijd tegen Quick Boys. Mogelijk voor het eerst in 1,5 jaar dat Martin van Eeuwijk weer op Ter Specke is te bewonderen. Martin speelt zoals bekend vanaf dit seizoen bij de Katwijkers, die wisten te promoveren naar de tweede divisie.

FC Lisse en Quick Boys troffen elkaar voor het laatst in de competitie op zaterdag 4 mei van dit jaar. Quick Boys was nog volop in de race voor het kampioenschap van de derde divisie. De eerste helft was saai. Opwinding was er na de pauze. Koen Fokkema bracht de thuisclub aan de leiding. Quick Boys schrok op dat moment wakker. Jochem Lensen wist de elf meter te keren van Kay Tejan. Tejan maakte dit gemis goed door zeven minuten voor tijd een vrije trap binnen te schieten. Het venijn van deze derby zat in de staart. In de 96ste minuut werd een kansloos lijkende voorzet van Jesse van Nieuwkerk ongelukkig in eigen doel gegleden door Bas Buimer.

FC Lisse en Quick Boys bevinden zich momenteel op een positie in hun divisie, waar zij niet thuis horen. Om dit te veranderen is het goed tegen elkaar te oefenen. De aftrap is dinsdag 15 oktober op Ter Specke om acht uur.