FC Lisse oefent 3 augustus tegen Swift Amsterdam

De tweede oefenperiode van FC Lisse begint net als in 2017 met een thuiswedstrijd tegen Swift Amsterdam. FC Lisse verloor destijds met 3-2, waarbij er na afloop van de wedstrijd de conclusie was dat er nog werk aan de winkel was voor de formatie van trainer Robbert de Ruiter. In 2019 trappen de geel-blauwen en de Amsterdammers zaterdag 3 augustus op Ter Specke, veld negen af, om half drie. In de selectie van de zaterdag hoofdklasser Swift zitten twee spelers met een geel-blauw verleden: Sean den Hoed en Koen Fokkema.

Swift is een gezellige vereniging, waar spelers graag voor spelen. Zeker als door studie, werk en andere zaken er niet meer altijd de trainingsintensiteit kan worden geleverd als eerder wel werd gevraagd. Bij Swift klopten ook de twee ‘wereldreizigers’Raymond Manuputty (ex-Noordwijk) en Frank Tervoert (onder meer ex-Katwijk, Rijnsburgse Boys en VVSB) aan. Andere spelers met een Bollenstreek-verleden zijn Virgil Deen (Rijnsburg), Jesse Dingjan en Bogdan Constantin (Ter Leede) en Guido Moelee (Noordwijk).

FC Lisse is sinds een week weer in training. Met name de nieuwe spelers willen zich voor de eerste keer waar maken voor het eigen publiek.

FC Lisse tegen Swift Amsterdam begint  zaterdag 3 augustus om half drie.