FC Lisse O15-4 kampioen derde klasse

Na een geweldig seizoen is dit jeugd elftal op overtuigend wijze kampioen geworden in de derde klasse waar zij waren ingedeeld met onder andere 6 clubs waarvan het O15-1 team was ingedeeld. Bij Alphense Boys was onder het toeziende oog van vele ouders,broers,zussen,opa’s en oma’s een 1-1 stand goed voor het binnen halen van het kampioenschap.
Over het seizoen gezien gewoon de terechte kampioen. Hierin behaalde zij 11 overwinningen,5 gelijke spelen en werd er maar één keer verloren. Vooral voor de winterstop was deze trein voor niemand te stoppen doordat het in elke linie goed in elkaar zat. De jongens vechten elke wedstrijd voor de overwinning en door de positieve instelling van de prachtige 4 man sterke staf was het regelmatig een genot om naar een team te kijken die ook echt als team strijd aan gaat met elke tegenstander. Hier kan menig ander voetbalteam een voorbeeld aan nemen.
Na de winterstop haperde deze trein en ging het steeds moeizamer….mede doordat iedereen wil winnen van de koploper. Alles pakte gelukkig toch goed uit zodat de mannen na het laatste fluitsignaal een mooi feestje konden bouwen op het veld en in de kleedkamer.

Terug op Lisse werden de mannen in het zonnetje gezet door de club van 100 en liepen zij trots de rest van de dag in hun prachtige kampioenshirts.

Geschreven door: Dennis lensen

2017-05-07: Alphense Boys O15-4 – FC Lisse O15-4 (1-1)