FC Lisse – Jong ADO 3-1

FC Lisse is het tweede deel van de voorbereiding begonnen met een 3-1 zege op Jong ADO. Vorig seizoen kreeg de FC in Den Haag in de voorbereiding nog dik klop van ADO. De wedstrijd in Lisse werd gespeeld op veld negen. Het veld was prima om op te spelen.

Wesley Storm was terug uit de VS. De doelman speelde nog niet mee. Mark de Loor en Rik Vermeulen zijn herstellende van blessures, maar hopen weer snel aan te sluiten. Koen Fokkema is uiteraard nog langer onderweg met betrekking tot zijn herstel. Een aantal nieuwe gezichten bij de FC, zoals Bryan Iliohan, Younes Ouaali en Jelle Hopman. Op doel bij FC Lisse Erik Cummins. Het is momenteel nog even zoeken naar de juiste formatie. ADO nam de 0-1 voorsprong. Ayoub Aït Afkir scoorde fraai de 1-1 uit een vrije trap. Niels Buys moest geblesseerd naar de kant, daarbij geholpen door medespelers. Het valt te hopen, dat de blessure van Niels mee valt.

In de tweede helft opnieuw een aantal nieuwe gezichten, zoals David Verweij, Bas Gozeling, Oussama Siali, Leroy Oehlers en Milton Klooster. Fijn om te zien, dat Thierry Monteny weer fit aan het geraken is. Oussama en Bas scoorden vlak achter elkaar. FC Lisse kreeg nog meerdere mogelijkheden via Bas, David, Luca Tarani, Oussama en Mo Adouch. Tevreden sloot FC Lisse dit oefenduel af.

FC Lisse oefent komende dinsdag op Ter Specke tegen Volendam. Dit treffen begint om half acht.