FC Lisse JO-19-1 in kraker

Na het zaaien, volgt het oogsten. Aan de jeugdopleiding van FC Lisse is tien jaar hard gewerkt om er een stevig fundament van te maken. De vruchten hier van kunnen nu geplukt worden. De rijpste vrucht is FC Lisse JO-19-1. Komende zaterdag 23 maart speelt het team van trainer Kevin Krishan op Ter Specke op veld twee vanaf half drie de belangrijke wedstrijd tegen Hercules JO-19-1. FC Lisse heeft momenteel zeven punten meer dan de opponent uit Utrecht. Mocht FC Lisse tot een goed resultaat komen dan komt de derde promotie op rij in zicht. De tweede divisie lonkt voor FC Lisse JO-19-1.

FC Lisse JO-19-1 wist van de vijftien gespeelde wedstrijden er dit seizoen dertien van te winnen. Alleen tegen Volendam werd er gelijk gespeeld. De uitwedstrijd tegen Hercules ging met 4-0 verloren. Tijd voor een sportieve revanche.

FC Lisse beschikt over een volwassen groep spelers. Vijf spelers zijn tweedejaars, de overigen eerstejaars. FC Lisse kan verder regelmatig beschikken over talentvolle spelers uit de JO-17-1. Natuurlijk heeft FC Lisse diverse spelers in huis, die goed kunnen voetballen. De kracht van FC Lisse ligt echter met name in de mentale weerbaarheid. Bij een achterstand raken de spelers niet snel in paniek. Achterstanden worden omgebogen in overwinningen.

Nu de competitie haar beslissende fase in gaat zal ongetwijfeld de druk wat toe nemen voor de spelers en begeleiders van FC Lisse. Met de start van de lente is ook het oogstseizoen begonnen als het gaat om het verdelen van de prijzen in de competitie.

De jeugd heeft de toekomst. Dat geld ook voor FC Lisse. FC Lisse JO-19-1 speelt dan ook komende zaterdag vanaf half drie op veld twee een kraker van de eerste orde. Hercules moet winnen om de competitie nog spannend te maken. FC Lisse kan bij winst de platte kar bestellen.