FC Lisse – Halsteren 1-1 gestaakt

Onweer en bakken met regen. Zelfs een biljartlaken kan dergelijke grillen van moeder natuur niet aan. FC Lisse – Halsteren werd na 34 minuten gestaakt. Arbiter Wiemer probeerde het nog wel na een adempauze van veertig minuten. De bal rolde niet meer zoals het hoorde. Dat betekent einde wedstrijd. Het vervolg is binnenkort. De vraag is alleen of de bekerwedstrijd uit de eerste ronde van de KNVB wordt over gespeeld dan wel uitgespeeld.

26-08-2015: Voetbal: FC Lisse v Halsteren: Lisse 4e official B.R. Annegem helpt bij de keuring van het veld tijdens de bekerwedstrijd tussen FC Lisse en Halsteren op Sportpark Ter Specke in Lisse zaterdag 2015/2016

In vergelijking met de competitiewedstrijd tegen IJsselmeervogels kregen Roel de Goede en Koen Fokkema een basisplaats. Marvin Bedaf maaide in de tiende minuut over de bal na een voorzet van Guillermo Zschussen. Een minuut later stond het plotseling 1-0 voor de thuisclub. Uit een voorzet van Roel scoorde Koen de 1-0. FC Lisse bleef domineren. Er was een dreigende voorzet van Niels Buijs. Ook een pass van Tom Zoontjes op Koen was gevaarlijk. In de 24ste minuut was de 2-0 bijna een feit via Geraldo Alberto Antonio.

Na 29 minuten kwam Halsteren op gelijke hoogte. Niels speelde te slap terug op doelman Mark de Vries. Bedaf profiteerde. Vier minuten later konden de teams naar de kleedkamers. Het bleef zonder ophouden regenen en onweren. Terecht werd er besloten niet meer af te trappen.

FC Lisse speelt komende zaterdag voor de competitie thuis tegen RVVH. De aftrap is om half drie.