FC Lisse en Robbert de Ruiter verlengen

Waar bij verenigingen om ons heen andere keuzes gemaakt (moeten) worden, kiezen FC Lisse en Robbert de Ruiter voor het verlengen van de samenwerking. De verlenging is voor twee seizoenen om zo vanuit een rustige en stabiele basis door te groeien naar een stabiele speler op het hoogst mogelijke amateurniveau, zijnde de Tweede Divisie. Beide partijen zijn content met de verlenging en zien nog genoeg uitdagingen om enerzijds de zaterdagselectie en anderzijds ook de organisatie hieromheen inclusief de opleiding verder te verbeteren.

“Het advies vanuit de technische commissie was duidelijk; verlengen. Ook de spelers hebben middels een enquête en via de spelersraad laten weten goed te kunnen werken met Robbert als hoofdtrainer en zijn staf. Ook binnen het bestuur en overige commissies die te maken hebben met Robbert verloopt de samenwerking goed en zijn wij blij dat Robbert ook de komende twee seizoenen onze hoofdtrainer is.” aldus voorzitter Leon Annokkee.

Ook Robbert de Ruiter is blij met het geschonken vertrouwen en ziet nog volop (door)groei mogelijkheden.

“Op dit moment zijn we uniek op ons niveau. Zeer regelmatig spelen we met een basis waarvan de helft van de spelers uit het eigen dorp komt. Daarnaast krijgen bij Lisse vaak jonge, nog onbekende spelers op dit niveau, de kans om zich op dit fantastische podium te profileren. Dat zijn belangrijke ingrediënten die passen bij mijn werkwijze. Uiteindelijk blijft presteren en punten halen prioriteit. Als dit gecombineerd kan worden met identiteit en ambitie is er eigenlijk niets mooiers”.