FC Lisse en FunFit komen met aanbod voor voetbalouders

Tijdens één van de welkomstavonden voor nieuwe leden werd door een vader van een nieuw jeugdlid een leuke suggestie gedaan. “Als mijn zoon in de zomermaanden traint ga ik altijd even hardlopen in het bos. Maar bij slecht weer of als het koud is, zit ik in de kantine te wachten. Ik zou dan graag bij de sportschool van FunFit terecht kunnen.”

FC Lisse en FunFit hebben de koppen bij elkaar gestoken en presenteren daarom een leuk aanbod voor ouders van leden die lekker actief willen blijven tijdens de training van hun kind!

Mark van Marrewijk van FunFit: “FunFit (1e etage) is een kleine sportschool waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. FunFit wil graag sportlessen aanbieden voor ouders van kinderen die bij FC Lisse voetballen. Als uw zoon/dochter dan aan het voetballen is kunt u ook gaan sporten. Speciaal voor jullie heeft FunFit een fitness strippenkaart gemaakt. Op woensdagmiddag is de Fitness open voor iedereen die dan aan zichzelf wil werken. Je krijgt eerst uitleg over wat je allemaal kunt doen. Er zijn natuurlijk verschillende niveaus, maar voor ieder niveau is er een geschikte training. De sportleraar loopt altijd rond om je aanwijzingen te geven en tips en trucs te geven waardoor je de oefeningen goed uitvoert en veel variatie hebt. Wil je liever op woensdagavond meedoen aan de bootcamps is dat ook geen probleem. Er worden bootcamps alleen voor dames, alleen voor heren en voor beginners gegeven. Ook hierbij voor ieder wat wils. Als je liever iets specifieks wilt doen zoals looptraining voor een fijnere motoriek, of nordic walking of misschien wel personal training hoef je dat alleen maar aan te geven en in overleg gaan we dan kijken op welk moment dit gedaan kan worden.

De bijdrage voor het fitnessen op woensdagmiddag en voor de bootcamps is €5,- per keer. Er zijn 10 en 20 rittenkaarten. De bijdrage voor de specifieke wensen zijn altijd in overleg. Geef je snel op, onder vermelding van ‘voetbalouder’ want vol = vol. En vergeet niet.. Een zomerlichaam wordt in de wintermaanden gemaakt.”