FC Lisse en BroSports slaan handen ineen

Een leven lang met plezier voetballen

De gebroeders Frank en René van Wieringen zijn geen onbekenden op het terrein van FC Lisse. René was jarenlang speler van FC Lisse 1 en Frank lange tijd jeugdtrainer bij diverse selecties. Sinds drie jaar hebben zij hun sportieve bedrijf BroSports op poten gezet en zien wij ze in deze outfits op Ter Specke rondlopen. Eerdere projecten van BroSports op het terrein van FC Lisse zijn Peutervoetbal, Bro Actief / Vitaal Lisse (sportlessen voor mensen ouder dan 50 jaar) en ondersteuning van de FC Lisse Verenigingsdag, in samenwerking met de evenementencommissie. Voor beide partijen is nu het moment gekomen om actiever met elkaar in zee te gaan.

Mini Voetbal
FC Lisse vond het concept Peutervoetbal een mooie opstap om de jongste jeugd met voetbal kennis te laten maken. BroSports gaat voor de jongste jeugd 3,5 t/m 7 jaar een leerlijn uitschrijven waarbij alle kinderen herkenbare, uitdagende en leuke oefenstof aangeboden krijgt. De groepen worden verdeeld in 3 groepen: Kleutervoetbal, Ukken en Mini-F. Trainers ontvangen tijdig de oefenstof en zij worden op zaterdagmorgen ondersteund door een coördinator. Kortom, een mooie structuur voor de trainer en een geweldig moment voor de jongste kanjers om de basis te leggen voor het voetballen. Aanmelden voor mini-voetbal kan via https://www.fclisse.nl/voetbal/mini-voetbal-2013-t-m-2015/

Walking Football

Vanuit het succesvolle traject Vitaal Lisse is de, groep Walking Football  voor 65+ers, ontstaan. Inmiddels heeft zich al een mooie groep deelnemers gevormd. Hubert Habers heeft deze groep een geweldige start gegeven en vanaf heden zal BroSports dit stokje overnemen. Het doel van dit concept is duidelijk: zo lang mogelijk genieten van het voetbal. De training bestaat uit een goede warming-up door looptrainer Rob van der Klauw, korte oefenstof, een lang partijspel en wordt afgesloten met een cooling down. In de 3e helft wordt er, onder het genot van een kop koffie, nog even gezellig nagepraat. Walking Football is iedere woensdag en start om 10:15 uur op veld 10. Opgeven hiervoor kan via hubert@fclisse.nl.

Wij kijken erg uit naar deze samenwerking!