FC Lisse Clubcard en ledenpas

Afgelopen weken zijn de FC Lisse clubcards uitgereikt. Naast dat je met deze FC Lisse clubcard kunt betalen, geeft deze pas ook toegang tot de competitiewedstrijden van het eerste team. Deze pas heb je nodig om toegang te krijgen tot competitiewedstrijden. Deze pas kan ten alle tijden worden gevraagd om te tonen. Net zoals alle andere toegangsbewijzen. Voor de volledigheid geven wij hieronder aan waar specifieke kaarten toegang tot geven.

Toegangsbewijzen

Tijdens de wedstrijd tegen vv Noordwijk is de controle fors opgevoerd.  Wij benadrukken dat wij niet toestaan dat onze vrijwilligers zowel verbaal als fysiek (doorlopen en losrukken) worden benaderd. Het is heel duidelijk dat je zonder geldig toegangsbewijs niet binnenkomt. Dus geldt voor iedereen, niemand (!) uitgezonderd, dat je op verzoek een juist toegangsbewijs moet kunnen tonen. Het maakt hierbij niet uit of je net lid bent van onze vereniging of dat je de voorzitter bent; er kan ten alle tijden verzocht worden om toegangsbewijs te tonen.

Om onze veiligheid zoveel als mogelijk te garanderen, maken we ook gebruik van externe partijen. Het is voor hun sowieso niet mogelijk om iemand mogelijk te herkennen. Dus gedraag je normaal en toon op verzoek je toegangsbewijs.

Mocht je je FC Lisse Clubcard nog niet hebben ontvangen, neem eerst contact op met je leeftijdscoördinator.