FC Lisse – ASV De Dijk 3-1

Een uitzwaaiwedstrijd tussen FC Lisse en ASV De Dijk. Voorlopig voor de laatste keer in de basis op Ter Specke Bert Koomen, Justin Valk, Leroy Oehlers en Thierry Monteny. Als eerbetoon aan de 25-jarige Lisser mocht Thierry de aanvoerdersband dragen. De geel-blauwen wonnen met 3-1.

Rik Vermeulen brak in de 9de minuut de wedstrijd open met zijn treffer. Na een voorzet vanaf de linkerkant wist Rowdy van der Putten in de 22ste minuut fraai de 2-0 binnen te werken. De 3-0 in de 37ste minuut was een schitterende treffer van Leroy. De 4-0 kreeg geen goedkeuring, aangezien Rik buitenspel zou staan. Ook Mo Adouch kreeg na een goed lopende aanval de bal niet tussen de palen.

De afscheid nemende spelers werd een eretreffer gegund. Thierry was er dichtbij en Justin mikte de bal net naast. Doelman Jochem Lensen wist een aantal keren redding te brengen. Toch was ook hij kansloos op de inzet in minuut 88 van Clayd Olf op aangeven van Damiën Menzo.

Ook de afscheid nemende Bas Buimer en Milton Klooster kregen nog speelminuten. Een mooi moment was de publiekswissel voor Thierry. In minuut 85. Een voor hem emotionele gebeurtenis.

FC Lisse sluit de competitie komende zaterdag af bij SteDoCo. Dit treffen begint om half drie.