FC Lisse 1 start voorbereiding op 25 juli tegen AFC (update)

De eerste oefenwedstrijd van FC Lisse 1 voor het seizoen 2020/2021 staat gepland voor zaterdag 25 juli. AFC is dan vanaf half drie op Ter Specke de tegenstander. FC Lisse komt dan oud-speler Oussama Siali tegen. Vorig seizoen wist FC Lisse in Amsterdam een vriendschappelijk duel tegen AFC met 4-3 te winnen.

Zaterdag 1 augustus is OFC te gast op Ter Specke. Net als FC Lisse speelt OFC in de derde divisie, maar dan op zondag. OFC is de oude ploeg van FC Lisse-speler Tom Noordhoff. Ook hier is de aftrap om half drie.

FC Lisse speelt verder in haar voorbereiding tegen ploegen uit de Duin- en Bollenstreek, die allen in de tweede divisie uitkomen. Op dinsdag 4 augustus is het FC Lisse – Noordwijk (acht uur), zaterdag 8 augustus FC Lisse – Rijnsburgse Boys (half drie) en zaterdag 22 augustus Quick Boys – FC Lisse (half drie). De voor dinsdag 25 augustus geplande wedstrijd bij de VV Katwijk is komen te vervallen. Noordwijk is de voormalige ploeg van FC Lisse-aanwinst Maurice van der Neut. Rijnsburgse Boys heeft oud-FC Lisse-speler Bert Koomen in haar midden.

Voor zaterdag 15 augustus is als tegenstander gevonden op Ter Specke het Heemskerkse ADO’20. ADO’20 komt uit in de derde divisie op zondag en stond vorig seizoen nog onder leiding van de huidige hoofdtrainer bij FC Lisse: Raymond Bronkhorst.  ADO’20 heeft voor komend seizoen als assistent-trainer Bert van Duijvenbode aangetrokken. ‘De Buffel’van FC Lisse uit de jaren negentig van de vorige eeuw heeft nog een warme band met de geel-blauwen. Nieuwe doelman bij ADO’20 is voormalig FC Lisse-speler Björn Haggerty. Toegevoegd aan het oefenprogramma is op dinsdag 18 augustus FC Lisse – SV Hillegom. SV Hillegom speelt in het nieuwe seizoen in de eerste klasse zondag. In het team van SV Hillegom onder meer de oud-FC Lisse-spelers Jeroen Dedel en Maik van Zanten. Bij SV Hillegom speelde Maurice van der Neut zich ooit in de belangstelling van Noordwijk. FC Lisse speelt op zaterdag 29 augustus in de KNVB-beker. De competitie in de derde divisie met 18 ploegen start op zaterdag 5 september.

Programma

Zaterdag              25 juli                   14:30 uur                           FC Lisse – AFC Amsterdam

Zaterdag              1 augustus          14:30 uur                            FC Lisse – OFC

Dinsdag               4 augustus          20:00 uur                            FC Lisse – vv Noordwijk

Zaterdag              8 augustus          14:30 uur                            FC Lisse – Rijnsburgse Boys

Zaterdag              15 augustus        14:30 uur                             FC Lisse – ADO’20

Dinsdag               18 augustus        20:00 uur                            FC Lisse – SV Hillegom

Zaterdag              22 augustus        14:30 uur                            Quick Boys – FC Lisse