FC Lisse 1 tegen Argon afgelast

De voor zaterdag 11 januari geplande oefenwedstrijd op Ter Specke tussen FC Lisse 1 en Argon gaat niet door. De eersteklasser uit Mijdrecht is niet in staat voldoende spelers op de been te krijgen. FC Lisse oefent komende dinsdag 14 januari op Ter Specke vanaf acht uur tegen zondaghoofdklasser SJC. Mocht het hoofdveld van FC Lisse niet in goede staat zijn dan wordt er uitgeweken naar Noordwijk.

Supporters van FC Lisse krijgen nu de kans FC Lisse 2 aan het werk te zien. De formatie van Richard van Heulen speelt een oefenwedstrijd tegen het eerste team van SV Hillegom. Dit treffen is bij SV Hillegom.

In de selectie van SV Hillegom zitten diverse spelers met een FC Lisse-verleden, zoals Aziz Talat, Maik van Zanten, Calvin Arendse, Mike van Veen en Jeroen Dedel. Trainer van SV Hillegom is de in Lisse ook bekende Ron Bouman. Ron was doelman van FC Lisse 1 in het legendarische promotie-degradatieduel in 2000 op het veld van Noordwijk tegen Marken. Ron stopte de laatste strafschop van Marken en schoot vervolgens zelf de beslissende elf meter binnen. FC Lisse bleef zo in de hoofdklasse A. Een seizoen later op hetzelfde veld van Noordwijk greep FC Lisse onder trainer Wim Schaap het kampioenschap van de Hoofdklasse A. Het duel SV Hillegom 1 – FC Lisse 2 op zaterdag 11 januari begint om twee uur.