Faas Assurantiën blijft balsponsor tegen Odin ‘59

Komende zaterdag staat de uitgestelde wedstrijd tegen ODIN ’59 opnieuw op de agenda. Balsponsor was en blijft Faas Assurantiën uit de Lisserbroek..
Faas Assurantiën is geen onbekende binnen FC Lisse. Eigenaar Rob Faas is niet alleen oud voorzitter en erelid, maar ook al jaren een drijvende kracht binnen de sponsorcommissie. Met deze geste wil Rob een mooi voorbeeld geven in de hoop dat vele sponsors hem zullen volgen.

Faas Assurantiën is een onafhankelijk advieskantoor met een allround service pakket. Zowel voor alle verzekeringen als bancaire oplossingen, voor zowel particuliere- als zakelijke relaties. Als u op zoek bent naar goede service en deskundigheid, dan bent u bij Faas Assurantiën aan het juiste adres. Een persoonlijke benadering staat bij voorop.
Door hun onafhankelijkheid, hebben zij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Zo wordt er altijd grondig onderzocht welke verzekering of hypotheek het beste bij u en uw financiële situatie past.
Ook in geval van schade komt Faas Assurantiën op voor uw belangen.
Zij behandelen de schade voor u en onderhouden daarbij de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij. Zo zorgen ze ervoor dat de schade vlot en adequaat word afgehandeld.
Faas Assurantiën is er niet alleen voor de particulier, maar zeker ook voor de ondernemer.
Ondernemers zijn druk bezig met het succesvol maken van hun bedrijf. En hebben daarom niet altijd tijd om zich bezig te houden met verzekeringen of andere financiële zaken. Faas Assurantiën verzorgt dit graag voor u. Laat u verassen door de zéér scherpe premies en kwaliteit van dienstverlening.
Bezoek eens de uitgebreide website of spreek Rob gewoon aan voor meer informatie en mogelijkheden.
Faas Assurantiën – Gansoord 1 – 2165 BA Lisserbroek – T: 0252-422823 – E: info@faasassurantien.nl
FC Lisse is Faas Assurantiën zeer erkentelijk voor deze balsponsoring.