Op pad met de Business Club

Activiteitenkalender Business Club

Op de achtergrond wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen van het seizoen 2018-2019. Naast de gebruikelijke businessclub rondom de voetbalwedstrijden bieden we u komend seizoen ook andere mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

Zondag 2 september 2018: 1e Open Golftoernooi (zie onder)

Zaterdag 27 oktober 2018: Lunch vooraf de wedstrijd FC Lisse – Noordwijk aanvang: 12:00 uur

Zaterdag 16 februari 2019: Lunch vooraf de wedstrijd FC Lisse – SJC aanvang: 12:00 uur

Zaterdag 4 mei 2019: Lunch vooraf de wedstrijd FC Lisse – Quick Boys aanvang: 12:00 uur

Golftoernooi

Samen met de Golfclub Lisse hebben we het plan opgevat om op zondag 2 september voor onze leden van de businessclub en de Heeren van Ter Specke het 1e Lisser Open te organiseren.
Het programma van deze middag ziet er als volgt uit:

12.00 uur               ontvangst met koffie/thee en
12.30 uur               uitleg door Leendert de Goeij van Golfbaan Ter Specke
13.00 uur               start golftoernooi 9-holes aangevuld met enkele bijzondere holes
16.00 uur               afsluiting golftoernooi met prijsuitreiking, drankje en een buffet
19.00 uur               einde golftoernooi

Ook niet-golfers zijn van harte welkom. Speciaal voor u wordt een golf clinic georganiseerd. Zo kunt u kennismaken met golf en ook de gezelligheid van het golftoernooi.
Om de kosten van deze middag te dekken vragen we een kleine bijdrage van u. Het gaat om € 25,00 per persoon of € 100,00 per flight van 4 à 5 personen voor een volledig verzorgde middag met golf, drankjes en een buffet.

Naast deelnemen aan dit golftoernooi bieden we u ook de mogelijkheid om uw bedrijf of organisatie op deze dag onder de aandacht van de overige leden te brengen.  De mogelijkheden zijn legio, van een kraampje bij een van de holes tot het aanbieden van een hapje of drankje tijdens het golftoernooi aanbieden.

Maar… voor we verder gaan met de organisatie van deze dag, willen wij eerst iets van u weten. Wilt u en/of uw partner eventueel samen met een introducé deelnemen aan het 1e Lisser Open Golftoernooi op zondag 2 september? Meld u aan via Rob Faas!