Eetwinkel De Buren verzorgt catering na de wedstrijd tegen ONS Sneek

Komende zaterdag na de wedstrijd tegen ONS Sneek worden de catering in het sponsorhome verzorgd door Brasserie en Eetwinkel De Buren.
Brasserie De Buren en Eetwinkel De Buren zijn eigenlijk twee ondernemingen met één keuken.
In de brasserie krijgt u de gelegenheid in een sfeervolle en ongedwongen omgeving te genieten van een heerlijke maaltijd. De Eetwinkel is er om dat genot bij je thuis te bezorgen of een plek aan te bieden voor het nuttigen van een snelle hap.

Brasserie De Buren heeft inmiddels een naam opgebouwd met z’n voortreffelijk carpaccio’ s. De vertrouwde pesto/truffelmayonaise carpaccio zal je uiteraard tegenkomen met daarbij carpaccio-varianten die worden afgewisseld. Maar De Buren heeft natuurlijk veel meer te bieden.
Naast de uitgebreide menukaart serveert men elke maand een nieuw maandmenu met veel afwisselende gerechten.
Voor De Buren geldt dat elk gerecht een beleving moet zijn.
Daarom wordt met de beste ingrediënten en producten gewerkt om van elke bezoek een feestje te maken. Naast de speciale seizoen gerechten, wordt de kaart zo’n 4 vier keer per jaar veranderd. Proef de sfeer, laat je zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol smaak én gezelligheid.
En natuurlijk ontbreekt niet de ‘hap van de week’ bestaande uit een visgerecht en een vleesgerecht.
Liever vegetarisch? Vraag naar de vega variant!

Eetwinkel De Buren is van vele markten thuis. Naast de snelle hap verzorgt men ook volledige lunches voor bedrijven (of particulieren). Uiteraard is catering ook belangrijke activiteit. Keuze uen ruime sortering hapjes, volledig naar wens. En natuurlijk kakelvers aangeleverd.
Altijd makkelijk als je iets te vieren hebt.

Al trek gekregen in iets lekkers? Bezoek de website https://deburenlisse.nl/
Het adres: Kanaalstraat 104-106-108 – 2161 JR | Lisse – info@deburenlisse.nl – tel.0252-413120