Drie sponsors van de wedstrijdbal zaterdag tegen Ter Leede

Een echte streekderby spreekt op de een of andere manier altijd tot de verbeelding. Het is dan ook niet verwonderlijk dat meerdere sponsors hun naam willen verbinden aan het spelmateriaal voor juist deze dag. Deze keer zijn er ook weer drie bedrijven die spontaan hun steun hebben toegezegd. Het gaat om Luba Uitzendbureau Lisse, kappers en barbiers De Heere Van Thijssen en Bouwgroep Horsman & Co.

Luba Uitzendbureau Lisse is een van de vele vestigingen van Luba. De rijke geschiedenis van Luba (méér dan 50 jaar) kent ups en downs. De crisis van de jaren 80 wist het bedrijf te doorstaan en bleek er uiteindelijk sterker uit te komen. Het uitzendbureau doet veel meer dan alleen het koppelen van vraag en arbeidsaanbod.
Zo is men gespecialiseerd in werving en selectie. In een schaarste markt biedt werving en selectie uitkomst! Het trekt kandidaten aan die liever meteen bij jouw organisatie op contract gaan in plaats van een uitzendovereenkomst tekenen. Zo bind je deze kandidaten direct aan je organisatie.
Door werving en selectie uit handen te geven, bespaar je ook nog eens veel tijd. Het vinden van professionals voor vaste functies is namelijk specialistenwerk. Luba zorgt voor een snelle invulling van functies tot hbo-niveau, met name binnen de logistiek en industrie. Zij vinden voor jou de beste mensen in de markt en benaderen hen zelf. Uit integriteitsoverwegingen zullen zij nooit zoeken bij hun eigen opdrachtgevers.
En als een organisatie tijdelijke expertise nodig heeft of extra inzet vanwege een project, tijdelijke vervanging of werkdruk, dan kan men ook een beroep op Luba doen. Zij verdiepen zich goed in de functie en in jouw bedrijf om precies te weten om welke expertise het gaat en wat voor medewerker het beste bij jouw bedrijf past. Omdat men de kandidaten en klanten persoonlijk kent, kunnen ze een goede match maken. Luba detacheert alleen medewerkers die bewezen hebben een expert te zijn of over die specifieke kennis beschikken.
Ze geven je snel een prognose of ze de vacature kunnen invullen. Als men voor jou een professional heeft gevonden, heb je er verder geen omkijken meer naar. Luba verzorgt de salaris- en personeelsadministratie en de eventueel noodzakelijke scholing. Ook bij ziekte of arbeidsongeschiktheid neemt Luba je alle zorg uit handen.
Kortom, Luba wijst u de kortste weg naar gekwalificeerd personeel!
Luba Uitzendbureau Lisse – Kanaalstraat 125 – 2161 JD Lisse – tel. (0252) 41 78 50
E-mail: lisse@luba.nl Website: https://www.luba.nl/2056/Lisse.html

Bij De Heere Van Thijsen, kappers en barbiers, heersen Jeroen van Duijn met mes en schaar.
De ontwikkelingen binnen het kappersgilde worden door De Heere van Thijssen op de voet gevolgd. Over de laatste mode en de nieuwste technieken wordt het personeel regelmatig bijgeschoold. Met recht mogen zij zich dan ook Dé Old School Barbershop van de Bollenstreek noemen. Het pand is ingericht als een warm bruin café met een modern tintje. Men kan er zo naar binnen lopen. Er zijn genoeg vakmensen aanwezig om je niet te lang te laten wachten. En wil je toch liever op afspraak, dan kan dat op maandag.
Jeroen zelf heeft als actief voetballer de jeugd en seniorenafdelingen van FC Lisse van binnenuit leren kennen. En voor streekderby’s slaat z’n hart altijd iets sneller.
De Heere van Thijssen Kappers & Barbiers – Heereweg 173 – Lisse – tel. 0252 413915
Email: info@deheerevanthijssen.nl – Website: https://www.deheerevanthijssen.nl/

Bouwgroep Horsman & Co heeft een zeer lange verbintenis met de Lisser voetbalgemeenschap. Bij Horsman & Co mag men rekenen op kwaliteit en deskundigheid op het gebied van ontwikkeling, bouw, onderhoud en renovatie.
‘Alles voor elkaar’ is de werkwijze die hen onderscheidt. Dat betekent voor de klanten korte lijnen, een informele sfeer en het handen-uit-de-mouwenprincipe.
Naast de vele bouwwerken die dit bedrijf heeft gerealiseerd, niet alleen in de Bollenstreek, maar in de wijde omgeving, is Horsman & Co ook de bouwer geweest van ons clubgebouw met sporthal.
Bovenal gaat het bij Horsman & Co om kwaliteit van het geleverde werk en het vertrouwen van de klant. Dat zijn de belangrijkste pijlers om het al 125 jaar vol te houden!
Horsman & Co. Lisse B.V. – 2e Poellaan 12 – 2161 CJ Lisse
E-mail: info@horsman.nl website: https://www.horsman.nl

Al deze bedrijven worden hartelijk bedankt voor hun financiële bijdrage aan het spelmateriaal.