Dragon Town is ook nu de cateraar bij FC Lisse – ODIN ‘59

Beloofd is beloofd, redeneert men bij Restaurant Dragon Town. Na de afgelaste wedstrijd tegen ODIN’59 eind augustus verviel de afspraak met de heer Mok, maar komende zaterdag na de wedstrijd is Chinees Specialiteiten Restaurant Dragon Town toch weer de verzorger van de hapjes in de business ruimte.
Traditiegetrouw laten de koks van Dragon Town ons zo’n twee keer per seizoen verrassen met hun culinaire hoogstandjes. Chinees Specialiteiten Restaurant Dragon Town is niet voor niets een van de toonaangevende restaurants in Lisse, gelegen in het centrum aan de Berkhoutlaan.

Dit prachtig ingerichte restaurant is bekend geworden bij alle lekkerbekken uit de gehele Bollenstreek en ver daarbuiten. Ook als het gaat om een vlotte vriendelijke bediening tegen aangename vriendelijke prijzen heeft Dragon Town een naam op te houden.
Dragon Town serveert dagelijks kersverse producten die door de koks op een geraffineerde wijze worden bereid. Vooral de kleine smakelijke hapjes uit de Aziatische keuken zijn meer dan de moeite waard.
Daarnaast biedt Dragon Town u een grote keuze aan heerlijkheden uit de uitgebreide menukaart. De mooie wijnkaart is meer dan de moeite waard, laat u adviseren door uw gastheer meneer Mok.
Ook voor een zakelijk of familiediner is Dragon Town het aangewezen restaurant om gezamenlijk te genieten van al dat lekkers wat de koks voor u in de keuken hebben bereid. Door de ruime tafelschikking heeft u optimale privacy, indien u uw zaken aan tafel wenst te bespreken.
Behalve onze à la carte gerechten bieden wij het volgende aan:
– Chinese tapas
– vers gemaakte Sushi (alleen van donderdag t/m zondag)
– snelle en vooral heerlijke afhaal gerechten (kan ook op locatie bezorgd worden)
– een feestmaal voor uw feesten, partijen en recepties
– een groepsarrangement vanaf 20 personen
– onze catering service
En van die laatste wil Dragon Town de leden van de business club na de wedstrijd van a.s. zaterdag laten genieten.
Vanzelfsprekend is het restaurant van Dragon Town volledig rookvrij, bovendien is het restaurant volledig voorzien van airconditioning en biedt het ruimte voor zeker 110 personen. Indien gewenst is er een aparte ruimte mogelijk voor 60 personen.

Kortom, dat wordt smullen. Wij danken dhr Mok voor deze heerlijke sponsoring.
Het adres: Berkhoutlaan 5-7, Lisse. Tel: (0252) 414018 www.dragontown.nl