Darttoernooi bij FC Lisse

Op de training en op zaterdag schieten jullie met scherp als Ronaldo, Messi, Ziyech en andere voetbalhelden. Gooien jullie met een set dartpijlen net zo scherp als dat jullie schieten?

In samenwerking met Dartsevents organiseert FC Lisse een darttoernooi op zaterdag 13 mei a.s. Aan dit toernooi kunnen 32 deelnemers deelnemen. Minimale leeftijd is 15 jaar en is geen maximum leeftijd aan verbonden. Een unieke gelegenheid dus voor een stukje teambuilding en uiteraard ook om te zien wie de eerste FC Lisse-dartsmaster gaat worden en de bijbehorende trofee mee naar huis neemt. Durven jullie de uitdaging aan?

Er wordt gespeeld volgens het welbekende 501-concept, uiteraard met dubbel uit, en per partij worden 2 legs volledig uitgespeeld. Iedere deelnemer speelt minimaal 4 wedstrijden, 3 poulewedstrijden en sowieso daarna nog 1 knock-out ronde. We beginnen om 14.00 uur en naar verwachting zal de finale tussen 19.00 en 20.00 uur gespeeld worden.

Schrijf je dus snel in via darts@fclisse.nl  want VOL = VOL.

Naast dit toernooi voor FC Lisse-leden, veteranen- & zaalvoetballers wordt er tegelijkertijd een Open Toernooi voor meer ervaren en/of competitiedarters gespeeld. Inschrijving voor deelname aan dit Open Toernooi gaat geheel via Dartsevents. Ook aan dit toernooi kunnen 32 darters deelnemen.