Contractverlenging Kubilay Koylu

Kubilay Koylu speelt ook in het seizoen 2020/2021 voor FC Lisse. De aanvaller heeft zich de afgelopen weken in de basis weten te spelen van FC Lisse 1 door zijn uitstekende spel.

Kubilay laat weten blij te zijn met zijn contractverlenging voor nog een seizoen in het geel-blauwe shirt van FC Lisse. Op zijn facebook zegt hij: “Ik kan met trots mededelen, dat mijn contract met nog een seizoen is verlengd. FC Lisse is een warme club met top supporters erbij.”

Kubilay kwam afgelopen zomer over van De Dijk. Zijn eerste officiële doelpunt voor FC Lisse maakte hij in de beker tegen de zaterdagamateurs van Ajax.

Kubilay is een speler die iets extra’s brengt. Ook nog heel jong is. Van zijn acties gaan dreiging uit.

Kubilay maakt zelf doelpunten, maar laat ook anders spelers scoren. Op de foto zien wij de juichende Kubilay rennen richting Jaap Zwetsloot. Uit een voorzet van Kubilay maakte Jaap de 0-1 voor FC Lisse bij Barendrecht. Dezelfde rolbezetting was er bij de 0-1 voor FC Lisse bij VVOG.

Kubilay moet meer stappen maken om nog beter te worden als voetballer. In ieder geval tot en met de zomer van 2021 maakt hij deze stappen bij FC Lisse.