Complex FC Lisse heeft toegang tot WiFi

Goed nieuws voor alle fans van FC Lisse! Vanaf heden heeft het gehele complex van FC Lisse, inclusief tribune, toegang tot WiFi! Dit betekent dat iedereen die FC Lisse, de leukste voetbalvereniging van de Bollenstreek, bezoekt vanaf nu probleemloos gebruik kan maken van het gastennetwerk.

IP One en BE NETWORKS, twee trotse sponsors van FC Lisse, besloten de handen ineen te slaan en WiFi op het gehele complex van FC Lisse mogelijk te maken. IP One en BE NETWORKS hebben de apparatuur verzorgd en leveren de diensten zodat WiFi op het gehele complex van FC Lisse mogelijk is.

De twee bedrijven hebben elkaar leren kennen bij de Business Club van FC Lisse en dragen de voetbalclub een warm hart toe. Denis Wassenaar van IP One en Martijn Kamerman van BE NETWORKS kwamen er al snel achter dat een samenwerking iets moois kon betekenen voor FC Lisse. IP One biedt namelijk diensten voor de zakelijke markt aan, waaronder internet, en BE NETWORKS levert nieuwe en gebruikte hardware, waaronder van Cisco en HP. `Een prachtige samenwerking dus waardoor alle bezoekers van FC Lisse vanaf nu gebruik kunnen maken van WiFi`, besluit Denis.