Collecte Roparun

Zoals ieder jaar is het Team Bollenstreek langs de lijn te vinden bij FC Lisse. Komende zaterdag komt dit team langs bij FC Lisse – Ter Leede om te collecteren voor de Roparun. Deze estafettetocht met Pinksteren over ruim 500 kilometer tussen Parijs en Rotterdam is bedoeld om gelden op te halen voor goede doelen, die kanker bestrijden.

Team Bollenstreek

Team Bollenstreek is 1 van de 315 teams die meedoen aan de Roparun, dit is een estafetteloop in het Pinksterweekend van Parijs of Bremen naar Rotterdam.

Ons team verzamelt het hele jaar geld in en doneert dit aan stichting Roparun, die mensen met kanker nog een steuntje in hun rug kunnen geven.

Er zijn vele doelen die de Roparun ondersteunt zoals vakantiewoningen, inloophuizen, verwendagen, aankleding hospice, een kinderdag tijdens havendagen in Rotterdam, stichting haarwensen en nog veel meer.

Team Bollenstreek organiseert diverse acties om geld in te zamelen zoals: op braderieën staan, we staan ook op diverse kerstmarkten, we organiseren in 2020 voor de 7e keer ons loopevenement “Hollen door de bollen” in Lisse en we doen diverse collectes bij voetbalverenigingen zoals zaterdag 2 november bij FC Lisse.

Wilt u ons steunen doe dan een contante bijdrage in onze collectebus zaterdag 2 november.