ClubConnect app voor leden Business Club FC Lisse

De ClubConnect app voor de leden van de Business Club FC Lisse is nu echt van start gegaan.
Alle leden van de Business Club hebben inmiddels een e-mail bericht ontvangen met een uitnodiging de app te downloaden en al velen blijken gretig gebruikt gemaakt te hebben van deze uitnodiging.
Belangrijk om te weten is dat deze app een communicatie platform biedt richting de Business Club leden voor het delen van nieuws, het aanmaken van evenementen en het versturen van berichten. Daarnaast biedt het leden de mogelijkheid om onderling contact te maken en te onderhouden. Kortom een ondersteuning van uw netwerk!
Iedere deelnemer krijgt een eigen plekje ‘achter de app’. Hierop kunt u uw eigen bedrijf naar eigen believen presenteren. De invulling hiervan kunt u zelf doen, of wij regelen het voor u.

Kortom, als u nog niet bent ‘aangesloten’ doe het dan snel. U zult direct ervaren hoe eenvoudig de app in het gebruik is en welke meerwaarde het u allemaal te bieden heeft.
Wilt u ondersteuning bij het vullen van uw profielplaatje, neem dan contact op met Jimmy Ouwehand (jimmy567@live.nl) of Denise Vink (denise.m.vink@gmail.com) of stuur een berichtje via de app, dat gaat nog sneller.