Cesar Roubos trainer 018 FC Lisse

Cesar Roubos, 44 jaar en woonachtig in Nieuw Vennep. Cesar heeft veel ervaring als voetballer en als trainer-coach. Cesar zijn carrière heeft zich afgespeeld in Nieuw Vennep waar hij als speler van 16 jaar al debuteerde in het 1e elftal van v.v. Nieuw Vennep (nu VVC). Na zijn voetbal ervaring heeft Cesar het trainersvak ontdekt, waar hij veel plezier aan beleeft. Hij heeft verschillende leeftijdscategorieën getraind waaronder de 019-1 van VVC. Cesar is in het bezit van TC III (UEFA C) en heeft de ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau trainer/coach te mogen zijn en daarom ook in de toekomst op te gaan voor zijn TC II (UEFA B).

Cesar vindt de individuele ontwikkeling van spelers belangrijk en ziet een uitdaging om deze spelers de stap te laten maken naar de 019. Ook kijkt hij uit naar de samenwerking met de andere trainers, staf en TC- leden. Cesar is iemand die graag meedenkt om de vereniging FC Lisse weer een stapje verder te krijgen.

De TCO is zeer blij met het aantrekken van een ervaren trainer voor deze groep talenten. We zijn ervan overtuigd dat Cesar deze spelers optimaal zal voorbereiden op de volgende stappen in hun voetbalcarrière binnen onze vereniging. We wensen Cesar veel plezier en succes met de verdere ontwikkelingen van onze jeugdspelers.