Café ’t Vierkant sponsor van de wedstrijdbal tegen DOVO

De balsponsor van deze week tegen DOVO is het heropende Café ’t Vierkant van het gelijknamige plein in het centrum van Lisse.
Café ’t Vierkant was een begrip in Lisse en kent een lange geschiedenis. Generaties hebben hier regelmatig hun vertier gevonden. Een warme huiskamer voor een drankje en een hapje.
In de jaren 70 van de vorige eeuw werd het vaak een toevluchtsoord voor voetballers uit Lisse om hun derde helft te spelen. Uitbater van weleer Piet van der Klugt zorgde er voor dat de smeltkroes van voetballers, toeristen en overige bezoekers zich thuis bleef voelen in de gelagkamer.
Met de groeiende populariteit van het dartspel werd in de jaren 80 en 90 steeds meer wandruimte gereserveerd voor dartborden.
In 2018 ging het café echter door een diep dal en kwam daar niet meer uit.
Maar gelukkig gloort er aan de horizon weer licht : komende zaterdag 30 nov. opent ’t Vierkant weer haar deuren.
Met nieuw elan heeft gastheer Frank Meeuwenoord de zaak opnieuw ingericht.
Naast de gebruikelijk aperitieven en overige dranken heeft ’t Vierkant alvast 8 soorten bier op de kaart gezet voor haar gasten.
Daarnaast wil men ook starten met een kleine keuken en daarmee vooral regionale bekendheid verdienen door het serveren van speciale hamburgers. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de lokale keurslager Ronald Clemens. Gegarandeerd vlees van uitsluitend de Kaagse en Brasemse weiden.
“Burgers en bier” brengen bij de burgers veel plezier.
Wij wensen Frank veel succes met het heropende ’t Vierkant en danken hem voor de sponsoring van de wedstrijdbal.