Bouwcenter RAB en Van der Meer Administratiekantoor balsponsors tegen DVS ‘33

Voor de wedstrijd komende zaterdag tegen DVS ’33 hebben we twee sponsors die ons financieel ondersteunen bij de aanschaf van het altijd nodige spelmateriaal.
Het gaat hierbij om Bouwcenter RAB uit Wassenaar met diverse vestigingen, waaronder een bouwshop in Sassenheim en Van der Meer Administratiekantoor bij name van onze penningmeester.

Bouwcenter RAB, met in Regio West vestigingen in o.a. Wassenaar en Sassenheim, levert een compleet assortiment bouwmaterialen aan voornamelijk de professionele aannemerij en zzp’ers. De vestigingen beschikken voor dat doel over grote magazijnen, opslagterreinen en materiaal voor overslag en transport.
Naast dit complete assortiment is Bouwcenter RAB meer dan alleen een handelsbedrijf.
Door de ruime ervaring van haar medewerkers op de projectenmarkt bezit het de expertise om de projectklanten van de aannemerij professioneel te adviseren en te begeleiden in hun showrooms.
Ontzorgen van de klant zit vastgebakken in de genen van het bedrijf.
En dat ontzorgen geldt dan ook voor het rechtstreeks leveren van de materialen op de bouwplek.
Logistieke advisering en uitvoering zijn tegenwoordig een integraal onderdeel van het dienstenpakket.
Wilt u meer weten over wat Bouwcenter RAB voor u kan betekenen, bezoek dan de website https://www.bouwcenter.nl

Bij Van der Meer Administratiekantoor uit Wassenaar kunt u niet alleen terecht voor het verzorgen van uw administratie, maar ook voor al uw belastingvraagstukken. Daarnaast kunnen zij natuurlijk ook voor u de volledige inkomsten- en vennootschapsbelasting aangiften verzorgen, zowel voor het bedrijfsleven als voor de particulier. Ook verzorgen zij graag voor u de volledige loonadministratie van uw bedrijf en maken zij ook de jaarstukken en -rekeningen voor u op. Van der Meer kent en beheerst deze materie als geen ander. Men is al ruim 30 jaar actief in de regio. Naast marktkennis van binnenuit zijn zij ook op de hoogte van de nieuwste regels op dit brede gebied en aangesloten bij Register Belastingadviseurs. En bedenk dat Van der Meer bekend staat als laagdrempelig, dus de deur staat altijd voor u open. Meer weten? https://www.vandermeeradministratiekantoor.nl