Bericht van overlijden Leo Beijk

In de vroege ochtend van 13 augustus is in het bijzijn van zijn vrouw Lenie, ons Lid van Verdiensten, Leo Beijk overleden.

Zoals op de rouwkaart staat te lezen was hij een rots in de branding en dat was Leo ook voor FC Lisse. Na de fusie van Sportclub Lisse en Lisserboys in 1981 werd Leo commissielid van de zaterdagcommissie. Een taak die hij 25 jaar heeft gedaan. Hij werd een aantal jaren leider van ons vlaggenschip en vanaf 1998 ging hij samen met Jan Broekhuizen senior op pad om de tegenstanders te analyseren. Leo is bij veel clubs een bekend persoon. Ook was Leo lid van de commissie zaalvoetbal en floot lange tijd ook wedstrijden, tot 2017 en mede hiervoor heeft hij ook de vrijwilligersspeld van de gemeente Lisse ontvangen.


In 2009 stopte Leo met werken en liep hij samen met zijn maat Theo Bon de grasvelden na. Dit heeft hij tot recent ook kunnen blijven doen. Leo was ook inzetbaar bij andere vrijwilligerstaken. Zo was hij er vanaf het begin bij als nakijker bij de FC Lisse Voetbalquiz.

We verliezen in Leo een top vrijwilliger en zullen zijn vrolijke noot niet vergeten. Wij wensen Lenie, Chantal, Louis, Rikkert, Patricia en kleinkinderen heel veel sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen. Bedankt Leo!