Bemelman Bike Sport nieuwe bordsponsor.

Sinds kort is Bemelman Bike Sport bordsponsor bij FC Lisse. Wie het complex benadert kan het opvallende bord bij de entree niet ontgaan.
De relatie met de voetballerij is niet zo vreemd, want inmiddels is gebleken dat Bemelman Bike Sport het professionele antwoord kan zijn op de revalidatie van geblesseerde voetballers die toch hun conditie op peil willen houden. Een aantal voetballers hebben hun weg reeds gevonden naar deze speciaalzaak voor fietsen.
Naast de bekende merken voor de sportfietsers kan men bij Bemelman Bike Sport ook heel goed terecht voor jeugdfietsen, mountainbikes, hybride fietsen en zelfs voor e-bikes.
Met toonaangevende merken zoals o.a. Merida en Santos kan er ‘op maat’ een fiets voor je worden samengesteld. Bij Bemelman Bike Sport neemt men de tijd om al je wensen om te zetten naar een perfect passende fiets voor jou. Iedere fietser is immers uniek. Zij adviseren je graag over alle keuzes die een fiets tot een goéde fiets maken.

Bemelman Bike Sport, met vestigingen in Lisse en Noordwijkerhout, is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke fiets, waarvan er letterlijk maar één op de wereld is. Door het customizen van racefietsen, mountainbikes, cross- en baanfietsen maar ook e-bikes in elk gewenst ontwerp en kleurstelling. Uw fiets helemaal naar uw wensen opgebouwd , afgesteld en in kleur gespoten in onze spuiterij. En dit laatste is niet zo verwonderlijk als we bedenken dat Dick Bemelman afstamt van generaties schilders en plaatwerkspuiters. Daarnaast is de naam Bemelman in de Bollenstreek nauw verbonden met de wielersport.
Die eigen spuiterij maakt Bemelman Bike Sport (BBS) uniek. Het bedrijf ontstond uit pure passie voor de wielersport. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby, naast onze activiteiten als Autoschade herstelbedrijf, fiets spuiterij en het coaten van velgen”, zegt Dick Bemelman, eigenaar én wielersportliefhebber. “Het begon met ons bedrijf Bikepaint, dat is gespecialiseerd in het spuiten van frames en voorvorken. Met Bemelman Bike Sport erbij, bieden we tegenwoordig alles onder één dak voor een unieke fietsbeleving.”
Ook voor onderhoud en service kunt u natuurlijk vertrouwen op de goede zorgen van Bemelman Bike Sport.
Dick Bemelman en Gerard van Rijssel staan u graag te woord! Loop gerust eens naar binnen aan de Kanaalstraat 30 in Lisse.

Wij heten Bemelman Bike Sport van harte welkom binnen het gilde van FC Lisse sponsors en hopen op een lange relatie.