Balsponsors komende zaterdag Boot en Broersen Fysiotherapie en Leendert de Goeij

Als sponsors van de wedstrijdballen komende zaterdag tegen Jong Sparta hebben zich gemeld Boot en Broersen Fysiotherapie en de golfleraar van Golfbaan Ter Specke, Leendert de Goeij.

Boot en Broersen Fysotherapie is een praktijk voor fysiotherapie in de breedste zin van het woord. Alle mogelijke vormen van fysiotherapeutische hulp zijn in deze praktijk ondergebracht. Van o.a. bewegingstherapie, dry needling, handtherapie, kinderfysiotherapie tot neurorevalidatie. Alles is mogelijk bij Boot en Broersen. Dit lijstje is slechts een kleine opsomming van haar activiteiten.
Door de jarenlange ervaring en de brede praktijk is Boot en Broersen uitgegroeid tot een grote naam op fysiotherapeutisch gebied in de Bollenstreek.
Met het sponsoren van de wedstrijdbal bevestigt Boot en Broersen de nauwe relatie die men sinds jaar en dag heeft met FC Lisse.

Leendert de Goeij is de gekwalificeerde golfleraar van Golfbaan Ter Specke.
Vanaf 1985 verzorgt Leendert golflessen (privé en groepen) op diverse locaties in Nederland. Daarnaast organiseert hij regelmatig clinics voor bedrijven. Leendert staat samen met de vier oprichters aan de basis van Golfbaan Ter Specke en speelt ook een grote rol als het gaat om het steeds meer verbeteren en ook onderhouden van de faciliteiten.
Deze inspirerende golfleraar is als ex profvoetballer bij Sparta een logische balsponsor voor komende zaterdag.

FC Lisse is Boot en Broersen Fysiotherapie en pro golf Leendert de Goeij zeer erkentelijk voor hun steun.